Inhoud toon

Proef de echte smaak! Streekproducten kopen bij de lokale boer

Vlees rechtstreeks van de boer

Waarom Vlees kopen bij de Boer - www.VleesKopenbijdeBoer.nlVlees kopen bij de boer, zo weet je altijd wat je eet!
Hou je van lekker vlees met veel smaak en vindt je dat het welzijn van het dier voorop hoort te staan, koop dan rechtstreeks bij de boer. Tegenwoordig is het maar raden waar je stukje vlees vandaan komt en of er wel goed wordt gezorgd voor de dieren. Transparantie is waar we behoefte aan hebben. Koop je vlees lokaal, dat zorgt ervoor dat je precies weet waar je malse stukje vlees vandaan komt. Terug naar de natuur zoals men vroeger te werk ging. Met liefde voor de dieren zorgt de boer met passie voor de groei.

Online vlees kopen bij de boer

Het dierenwelzijn staat voorop, de dieren moeten een goed leven hebben.
Zo is de rol van de dieren in het voedselsysteem en het regeneratieve landbouw een duurzame voedselproductie. De balans tussen mens en dier met overbegrazing en stress voor de dieren wordt tot een minimum beperkt. Zo is er ruimte genoeg voor de dieren insecten, planten en allerlei andere vormen van leven in harmonie samen te gaan. Met voldoende ruimte om te grazen groeien de dieren op in de vrije natuur. De biodiversiteit is dan in balans wat weer goed is voor een gezonde bodem die natuurlijk wordt bemest.

Goed vlees koop je direct bij de boer

Waarom vlees kopen bij de boer?

Vlees van de boer is met passie tot stand gekomen. Met liefde voor de dieren en gevoederd met het beste voer zonder preventieve antibiotica voor een duurzaam stukje vlees. Wij werken alleen met de beste boeren uit heel Nederland! De boeren dragen zorg voor hun dieren en het milieu. Uiteraard doet elke boer dat op z’n eigen manier. Gepassioneerde vakmensen en dat proef je terug in elke stukje vlees.

Hoe werkt vlees bestellen bij de boer?

Voor een lekker stukje vlees moet je wel geduldig zijn.
Het is niet zo dat je een vleespakket uitzoek en de volgende dag wordt thuis bezorgt. We gaan terug naar de basis, waarbij de koe pas wordt geslacht zodra alle vleespakket van die koe, varken, kip of zijn verkocht. Dan volgt de rijping van het vlees, welke voor rundvlees zo’n 21 dagen in beslag neemt. de levertijd neemt dan ook wat langer in beslag maar wordt je blij als je vleespakket na zo’n 4 weken koel wordt bezorgt. Voor het varken en Lam is dit zo’n 2 weken. Gekoeld en wel wordt je vleespakket door heel Nederland bezorgt.

  1. Kies je vleespakket
  2. 2 tot 4 weken rijpen en verwerken
  3. Gekoelde bezorging aan huis
  4. Vacuüm verpakt in porties voor 2 personen

Kies je vleespakket

Het is een geweldige nieuwe aanvulling om snel te leveren mocht je de barbecue willen aansteken dit weekend of een lekker diner op tafel willen zetten met een stukje kwaliteit vlees.

Vleespakket kopen bij de boer

Weet wat je eet dat is het doel van Vlees kopen bij de Boer! Elk vleespakket is voorzien van een origineel lotnummer, traceerbaarheid van elk stukje vlees is geborgd. Daarnaast vindt je in elk vleespakket informatie over het ras en welke boer de zorg heeft gehad over jou koe, varken, kip, lam, edelhert, damhert of wild zwijn, vis of kalkoen. Zo weet je zeker dat je gras gevoerde of biologische stuk vlees, vis of wild met zorg is opgegroeid. De vleespakketten komen o.a. uit Friesland, Noord-Holland en Brabant. Je bestelt via ons rechtstreeks bij de boer. Zo koop je eerlijk vlees van de lokale boer uit een van de provincies in Nederland.

Vleespakketten bestellen bij grutto - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Biologische vlees, direct van de boer

Door vlees rechtstreeks bij een biologische Nederlandse boer te bestellen, weet je zeker dat er op een eerlijke manier voor de dieren en het land wordt gezorgd. Met het geld dat we deze boeren betalen kunnen ze hun streven naar een betere biodiversiteit voortzetten, wat betekent dat fundamentele verandering begint met jouw aankoop!

100% Biologisch vlees van de boerderij

De dieren leven in harmonie met de natuur. Koeien genieten van de weelderige, met kruiden gevulde graslanden; varkens dartelen vrolijk door modderpoelen; en kippen pikken tevreden in de wei. Dit zijn de biologische eisen:

  • Een ruime stal met uitloop naar buiten
  • Geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest in de wei
  • Biodiversiteit versterken

Nieuw in het assortiment: Biologische vlees per stuk bestellen en volgende dag bezorgt

Biologische rundvlees losse producten - Kies je eigen vleesproducten - www.Vleeskopenbijdeboer.nlHet natuurlijke dieet van gras, kruiden en bloemen voorziet de koe van alle essentiële voedingsstoffen. Dankzij de vier magen en het herkauwen kan een koe dit voedsel grondig verteren. Dit zorgt ervoor dat hun vlees rijk is aan vitamine A, E en Omega 3 vetzuren; waardoor ze gezonder zijn en jou ook voeden! In tegenstelling tot ander vlees op de markt dat vol zit met e-nummers of additieven, consumeren onze koeien niets onnatuurlijks – alleen pure goedheid uit de natuur zelf. Bestel vanaf heden nu ook losse biologische vleesproducten.

Bestel je favoriete vlees

Vleespakketten van de boer online bestellen

Net als bij onze dieren kun je goedkope vleespakketten kopen. Doordat we geen gebruik maken van tussenhandel maar direct bij de boer vlees bestellen ontvangt de boer een eerlijke prijs voor vleespakket. Vlees van de boer is geborgd van slacht tot levering aan jouw deur. Na elke vleespakket bestelling wordt je op de hoogte gehouden. De slagers die je vlees bewerken tot mooie diepvriespakketten staan ook genoemd. Transparantie dat geeft vertrouwen voor elke klant en is de kans op verspilling beperkt tot een minimum.

Barbecue assortiment: BBQ vleespakket kopen bij de boer

Met een vleespakket van de boer heb je die uitdaging in huis.
Deze goed gevulde steak box met grote vleesdelen kun je het zelf ervaren.
Bestel je vleespakket online en kies je pakket met o.a. Tomahawk, Rib-eye, Bavette, Côte de boeuf en ossenhaas.
Het vlees is vacuüm en per 2 stuks verpakt.
De koe heeft een goed leven gehad en dat proef je.
Kwaliteitsvlees zoals vlees behoort te smaken, ga jij de uitdaging aan?

Bestel je barbecue vleespakket

Seizoen assortiment: Express vleespakket koop bij de boer

Door de enorme uitbreiding van lokale boeren en de flexibiliteit waarover ze beschikken is het sneller leveren vanuit voorraad een feit.
Het is nu mogelijk om een combipakketten te bestellen of slechts van een dier. Wat betekent vandaag bestellen voor 15:00 en overmorgen in huis.

De nieuwe Express vleespakketten:

vleespakketten van grutto - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Duurzaam en goedkoop vlees kopen van de boerderij

Vlees kopen bij boeren is duurzaam. Doordat het vlees direct bij de boer vandaan komt zonder tussenschakels is het ook goedkoper. Onnodige handelaren die allemaal een bijdrage willen ontvangen maken vlees onnodig duur wat ten koste gaat van de boer. Het vlees gaat rechtstreeks van de boer naar het slachthuis, naar onze slagerij en vervolgens naar je huis. De boeren werken volgens de stelregel om de veestapel zo af te stemmen om mestoverschotten tegen te gaan. Het overtollige mest wordt opgevangen om zodoende weer te verspreiden over het land. De samenwerking die ze nastreven is gebaseerd op duurzaamheid zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Biologische of gras gevoerd vlees

Normaal zou je er misschien niet zo over nadenken als je in de supermarkt loopt en je pakt een pakje vlees uit de koelvitrine.
Weet jij waar dat stukje vlees vandaan komt is biologische of gras gevoerd? Waarom is het zo goedkoop en hoe kan het vlees nou in de actie zijn? Je denkt er niet zo bij na, maar wie is de dupe van al die actie in de supermarkt….de boer. Productievlees staat regelmatig niet echt fraai in de media. Het is een verdienmodel voor grote bedrijven zonder enige passie voor de koe of varken. Maar ook jij kan daar het verschil mee maken door er bij na te denken waar je vlees koopt. Steun je de supermarkt of maak je jezelf blij en de boer door de smaak vroeger weer op tafel te zetten!

Eerlijk vlees van de boerderij

Boerderijdieren die een goed leven hebben gehad zoals de kippen, varkens en koeien. Eerlijk vlees wordt met liefde gevoed door de boer met biologisch voer. Daarnaast lopen de beesten vrij rond en staan niet gevangen in hok. Zo eet je het lekkerste stukje vlees verantwoord zonder groeihormonen en antibiotica.

Van zaadje tot karbonaadje

Ook de slagerijen waar de dieren worden geportioneerd tot mooie consumenten pakjes verspillen geen stukje vlees. Al het vlees krijgt de juiste bestemming van kop tot staart. Vandaar dat we complete vleespakketten aanbieden en geen onderdeel verloren gaat. Uiteraard zijn de incourante delen zoals botten en orgaanvlees niet in je vleespakket verwerkt maar zijn wel los te bestellen. Goed om te weten is dat van de botten lijm wordt gemaakt en van de koeienhuid wordt leer vervaardigd. De overige delen worden bestemd voor veevoeder. Het andere deel van de koe wordt gebruikt voor veevoer. Zo gaat er niets van de koe verloren. Wat voor vlees soorten vers vlees kun je verwachten in je vleespakket.

Lokale boeren uit Nederland werken samen met een hart voor dier en natuur

Proef het verschil van een echt stukje vlees dat je koopt bij de boer welke met zorg tot stand is gekomen op de boerderij. Geen massaproductie, maar een eerlijke prijs voor de boer. Lokale boeren werken samen om het verschil te maken en je vlees te laten proeven zoals het vroeger smaakte. Tegenwoordig moet alles maar snel en goedkoop en dat gaat ten koste van de boer, de kwaliteit en duurzaamheid. Samen kunnen zuiniger zijn op de natuur en goed zijn voor beest, natuur en de boer. Koop vlees bij de boer zodat de natuur weer in evenwicht is.

Proef het verschil van een echt stukje vlees

Waarom koop je lekker rund vlees bij de boer

Biologische varkensvlees van de boer

Kippen vlees kopen bij de boer

Koop lamsvlees bij de boer

Waterbuffelvlees kopen van de boer

Verrassend lekker: Wild zwijn vlees halen bij de boer (seizoensgebonden)

Vers edelhert vlees van de boer (seizoensgebonden)

Proef het smaak van damhert vlees van de boer (seizoensgebonden)

Lees alles over vlees kopen bij de boer

Voordelig vlees, verantwoord eten?

Goedkope vleespakketten kopen bij de boer Voordelig vlees is een uitstekende keuze voor iedereen die[Lees meer]

Kippenhartjes recept, stoven bakken of grillen?

Hoe bereid je kippenhartjes? Kippenhartjes recept, stoven bakken of grillen? Kippenharten zijn een bijzonder ingrediënt[Lees meer]

Hele kip kopen bij de boer

Biologische kip, ervaar de echte smaak van kip Wil je een hele kip kopen? Ben[Lees meer]

Runderlappen recept oma

Runderlappen stoofpot recept op oma’s wijze Een klassieke stoofpot met dit runderlappen recept is het[Lees meer]

Magere runderlappen braden ouderwets lekker

Magere runderlappen braden in pan? Magere runderlappen braden is een eeuwenoude traditie. Het is een[Lees meer]

Runderlappen braden op oma’s wijze

Runderlappen braden Runderlappen braden is een eeuwenoude traditie. Het is een gemakkelijke manier om heerlijke[Lees meer]

Rundvlees braden – Hoe doe je dat?

Runderlappen braden Rundvlees braden – Hoe doe je dat? Het braden van rundvlees zoals steaks,[Lees meer]

Ecostoof review: energiezuinige slowcooker

Vlees duurzaam koken in een stoofzak? De Ecostoof is een ongelooflijk duurzaam kooktoestel, waarmee je[Lees meer]

Landelijke verkiezingen 2023 – BBB verrast Nederland

1e Kamer verkiezingen zet BoerBurgerBeweging op De landelijke verkiezingen 2023 hebben Nederland verrast door de[Lees meer]

Caroline van der Plas – BoerBurgerBeweging

BBB 2e kamerlid, Caroline van der Plas Caroline van der Plas is het gezicht van[Lees meer]

BoerBurgerBeweging wiki

De geschiedenis van de BoerBurgerBeweging volgens wiki BoerBurgerBeweging wiki (BBB) is een Nederlandse politieke partij[Lees meer]

BoerBurgerBeweging standpunten

Gezonde boeren verdienen een eerlijke boterham BoerBurgerBeweging standpunten: Een gezonde bodem is het uitgangspunt van[Lees meer]

Kippenhartjes kopen bij de boer

Kippenhartjes kopen bij de boer Zijn kippenhartjes wel om te eten? Ja, kippenhartjes zijn eetbaar[Lees meer]

Kippenlever recept 5 toppers

Kippenlevertjes bakken, koop ze vers bij de boer Kippenlever recept zijn een heerlijk en voedzaam[Lees meer]

Kippenlevertjes recept 5 tips

Kippenlevertjes bakken, koop ze vers bij de boer Kippenlevertjes recept zijn een heerlijk en voedzaam[Lees meer]

Kippenlevertjes bakken

Kippenlevertjes bakken, koop ze vers bij de boer Kippenlevertjes bakken zijn een heerlijk en voedzaam[Lees meer]

Kippenlevertjes kopen bij de boer

Kippenlevertjes kopen bij de boer Kippenlevertjes zijn een veelzijdig ingrediënt dat veel mensen graag gebruiken[Lees meer]

Kippenlever kopen bij de boer

Kippenlever kopen bij de boer Kippenlever is een veelzijdig ingrediënt dat veel mensen graag gebruiken[Lees meer]

Lever koken voor op brood

Lever koken voor op brood Lever koken voor op brood is dat lekker? Ja, lever[Lees meer]

Runderlever recept gezond

Is een runderlever recept gezond? Ja, lever is een voedzaam en gezond voedingsmiddel, rijk aan[Lees meer]

Runderlever recept Indisch

Indisch runderlever uit de Hollandse keuken Ben je van plan een runderlever recept op Indisch[Lees meer]

Runderlever recept – bereid op 2 manieren

Runderlever recept is een veelzijdig en voedzaam stukje vlees dat helaas door veel mensen over[Lees meer]

Runder lever kopen bij de boer

Runder lever is een veelzijdig en voedzaam stukje vlees dat helaas door veel mensen over[Lees meer]

Runderlever kopen bij de boer

Runderlever is een veelzijdig en voedzaam stukje vlees dat helaas door veel mensen over het[Lees meer]