Bezorgen

Hoe werkt bezorgen?

Bestellen en bezorgen van je producten op Vleeskopenbijdeboer.nl? Dan verloopt deze bestelling via een externe partners, zoals Grutto.com en Boerschappen.nl en Crisp deKrat.nl De bezorgvoorwaarden kunnen verschillen per webshop. Hier op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen over bezorging voor je verzameld. Wil je de specifieke bezorgvoorwaarden weten voor de webshop waar jij je bestelling plaatst? Klik dan onderaan op het logo van de desbetreffende webshop.

Via welke vervoerder bezorgen jullie?

Onze partners maken gebruik van onderstaande bezorgdiensten:

  1. De Grutto vleespakketten worden bijna door heel Nederland bezorgt onze externe bezorgpartner Trunkrs . Op de meeste locaties bedragen de verzendkosten €7,95. Op dit moment is er geen levering op de Waddeneilanden of in Vlaanderen.
  2. De Boerschappen box wordt geleverd door onze bezorgpartner Trunkrs, en wordt in heel Nederland bezorgd, met uitzondering van de Waddeneilanden. Op de meeste locaties bedragen de verzendkosten €5,95
  3. De maaltijdboxen van Crisp worden door heel Nederland geleverd met uitzondering van de Waddeneilanden. Geen extra bezorgkosten, dat is verrekend in de prijs.

Bezorgtijd: wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

1. Grutto vleespakketten:

We bezorgen onze verse vleespakketten, gekoeld en vers bij jou thuis aan de deur. Onze samenwerking met Multivers, een externe bezorgdienst, omvat het gebruik van gekoelde busjes die door (vrijwel) heel Nederland rijden.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wanneer je een vleespakket bij ons bestelt, sturen we je vlak voor de leveringsweek een herinneringsmail. Hierin bieden we je de optie om het bezorgmoment aan te passen indien nodig. Onze externe bezorgpartner Multi-vers hanteert diverse bezorgvensters:

  • Donderdag: tussen 08:00-22:00 uur
  • Vrijdag: tussen 08:00-22:00 uur
  • Zaterdag: tussen 08:00 en 22:00 uur

Op de ochtend van de levering ontvang je een e-mail met een track-and-trace link en een specifieker bezorgvenster. Zo ben je op de hoogte van mogelijke vertragingen. Houd deze link dus goed in de gaten!

Voor losse vleesstukken bieden we de optie om zelf jouw bezorgmoment te kiezen. Onze externe bezorgservice Trunkrs bezorgt van maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 en 22:00 uur. Op zaterdag verzorgt Multi-vers bezorgingen tussen 08:00 en 22:00 uur.

2. Boerschappen boxen

Je kan je box laten bezorgen op de volgende momenten:

Maandag tussen 17:00 en 22:00 uur dit geldt alleen voor de Seizoensbox en de Seizoensbox Vega

  • Dinsdag tussen 17:00 en 22:00 uur
  • Woensdag tussen 17:00 en 22:00 uur
  • Donderdag tussen 17:00 en 22:00 uur

De bezorging wordt verzorgd door Trunkrs. Je zal op de dag van levering een Track&Trace ontvangen.

3. Crips de Krat boxen

Wanneer wordt de box bij mij bezorgd?

Groot Amsterdam PC 1000-1121
Maandag, dinsdag, donderdag:
09:00 – 13:00
14:00 – 18:00
16:00 – 21:00
17:00 – 22:00

Zondag:
08:00 – 12:00
09:00 – 13:00
13:00 – 17:00
18:00 – 22:00

Rest van NL
Maandag, dinsdag, donderdag:
16:00 – 21:00
17:00 – 22:00

Zondag:
17:00 – 22:00

Kan ik mijn pakket volgen?

1. Grutto vleespakketten:

Bestellingen geplaatst van maandag tot en met donderdag vóór 10.00 uur worden de volgende dag geleverd (tenzij anders aangegeven). Een dag voor de levering ontvang je een e-mail met een track-and-trace link en de bezorgtijd, waarin we ook eventuele vertragingen melden. Let goed op deze link voor de laatste updates!

2. Boerschappen boxen

Het kan gebeuren dat de chauffeur door drukte op de weg iets later arriveert dan het aangegeven tijdsvenster. In de Track and Trace die je hebt ontvangen, kun je zien wanneer de koerier verwacht de box af te leveren. Voor andere vragen over de bezorging kun je contact opnemen via de website chat van Trunkrs: https://trunkrs.nl/

3. Crisp maaltijdbox

Nee, je kunt je pakket niet volgen. wel kun je een specifieke dag en tijdsvenster kiezen zodat je weet hoe laat je de maaltijdbox kunt verwachten.

Bezorgvoorwaarden per webshop

Bij Vleeskopenbijdeboer.nl verloopt elke bestelling via een externe webshop. Wil je de precieze bezorgvoorwaarden per webshop kennen? Klik op een van de logo’s hieronder om meteen alles te ontdekken over de voorwaarden. Mocht je ergens niet uitkomen, neem dan eerst contact op met de desbetreffende webshop. Bij vragen kun je ook altijd bij ons terecht.

Grutto logo - Goed vlees direct van de boer - Vlees kopen bij de boer - www.Vleeskopenbijdeboer.nl - RBG

 

Wat zijn de bezorgvoorwaarden bij Grutto?

 

Boerschappen - Boodschappen van de boer - Partner van boerschappen.nl - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

 

 

Wat zijn de bezorgvoorwaarden bij boerschappen?

 

 

Wat zijn de bezorgvoorwaarden bij Crisp?