Koe kopen online verpakt en thuis bezorgt!

Koop een koe online verpakt en thuis bezorgt - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Vlees online bestellen bij de boer

Een koe online kopen, verpakt en thuis bezorgt, dan steun je de lokale boer omdat je wilt weten wat je in je mond stopt! Via ons platform vlees kopen bij de boer is dat makkelijk. Nederlandse boeren zijn aangesloten bij het platform waar vlees kunt bestellen in porties. Het bestelde vlees wordt netje verpakt en direct diep ingevroren en aan de deur bezorgt. We helpen boeren hun vlees te verkopen, help jij mee?

Koop een koe bij de boer

Bestel je vlees online en je zult meer genieten van iedere stukje vlees op je bord. Zo vind je bij ieder vleespakket informatie over het ras dat je koopt en bij welke boer de dieren op stal staan. De boeren hebben niet alleen de zorg voor hun dieren maar ook het milieu staat hoog in het vaandel. Daarnaast wordt je continu op de hoogte gehouden vanaf de bereiding van het vlees tot aan de levering thuis. Zo is het gewoon transparant dat de slagers ook bekend zijn en weet je ook wie jou stukje vlees met liefde bereid. Een gesloten keten van zaadje tot karbonaadje tot aan de levering thuis. Alles is transparant in de keten en zo is het mogelijk voedselverspilling tot een minimum terug te brengen in tegenstelling tot b.v. de supermarkt.

Vers rundvlees bestellen bij de boer

In de gesloten keten is er geen plaats voor voedselverspilling. Daarom koopt je een vleespakket “van begin tot eind” een pakket zodat het dier niets verliest. Bovendien worden dieren pas geslacht als ze volledig zijn verkocht. Heb geduld na het kopen van het pakket, want het kan even duren voordat je al dat lekkers in huis hebt. Als alle verpakkingen zijn verkocht, worden de dieren geslacht en wordt het vlees verwerkt door de slagers. Blijf op de hoogte tijdens het hele proces, zo gaat het in z’n werk. Welk vleespakket kies jij?

Bio vlees van de boerderij bestellen

Heb je niet eerder een vleespakket besteld en kun je geen 4 weken wachten om dat lekkere vlees te proeven, dan is er goed nieuws. De samenstelling van de bio vleespakketten kunje zelf samenstellen en worden veel sneller geleverd dan de traditionele vleespakketten. Het zit namelijk zo, als je vandaag bestelt dan heb je de boerderijbox overmorgen in huis. De biologische boerderij box wordt ingevroren en thuisbezorgd. Het pakket is gevacuümeerd verpakt in porties voor ongeveer 2 personen.

Goed vlees, direct van goede boeren - Biologische boerderij vlees van Grutto bestel je bij www. Vleeskopenbijdeboer.nl Bestel direct je favoriete vlees

Lokaal de beste in vers vlees kopen bij de boer!

Vlees bestellen bij de boer kan natuurlijk ook bij jou in de buurt. Ben je benieuwd welke boer er bijvoorbeeld Alkmaar zit of in Flevoland of misschien in Rotterdam. Er is altijd een boer in jou buurt welke je kan steunen.

Koe kopen bij de boer Noord-Holland

Koe kopen bij de boer Amsterdam

Waar kies jij voor? Koop een koe bij de boer Drenthe

Waterbuffelvlees Koop een koe bij de boer overijssel

Geef een reactie