Vlees kopen bij de boer uit Brabant!

Koop een kip online verpakt en gekoeld thuis bezorgt - Biologische kemper parelhoen uit Brabant in Heeswijk-Dinther - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Bio Kemper landhoen uit Brabant!

Vlees kopen bij de boer uit Brabant? De boerderij van boer Rob is gelegen in Heeswijk-Dinther in de provincie Noord-Brabant. Dit is een boerderij die iedereen zich herinnert, met wilgen, boomgaarden, koeien, varkens en kippen. Heeswijk-Dinther is een voormalige gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland en maakt sinds 1993 deel uit van de fusiegemeente Bernheze. De twee belangrijkste kernen van de voormalige gemeente, Heeswijk en Dinther, groeiden naar elkaar toe. De kerk in het centrum van het oorspronkelijke dorp ligt een kilometer uit elkaar, met Dinther in het zuidwesten en Heeswijk in het noordoosten. Sinds 2017 is Heeswijk-Dinther bestuurlijk een eengezinswoning, in 2021 zullen er 8.800 inwoners zijn. Daarmee is het na Heesch de grootste residentie in Bernheze.

Vleespakketten kopen bij de boer in Vlaams Brabant!

Vroeger hield dit gezin vooral varkens, maar enkele jaren geleden hebben ze een varkenshok omgebouwd tot kippenstal. Er is een nieuwe vloer gelegd, er is een vloerverwarmingssysteem voor de kuikens aangelegd en er is een “run-out” couveuse geplaatst zodat de kuikens de boomgaard in kunnen. Alles is zo geregeld dat de kip ruimte, rust en tijd heeft om op te groeien in de gemoedelijke Brabantse sfeer.

Biologische Kemper Landhoen

Rob voert zijn kippen met groentevoer gemaakt van biologische grondstoffen en de smaak is moeilijk te omschrijven. Overdag kunnen deze Noord-Brabantse kippen genieten van de uitgestrekte buitenruimte. Hier foerageren ze op het gras, soms onder struiken of bomen. Op de zonnige zolder is er onbeperkt eten en drinken.

Kemper Landhoenen heeft (net als hun echte naam) genoeg tijd om te groeien. Dat kun je beoordelen aan de smaak en bite van het vlees. Maar door de “droge” wijze van slachten en droge luchtkoeling heeft dit vlees ook een langere houdbaarheid en een goede, stevige structuur. Dit droogproces is te vergelijken met de rijping van rundvlees, die ook in droge lucht plaatsvindt.

Samen een kip kopen

Kemper Landhoen wordt biologisch gehouden en is dus meer geschikt voor diervoeding dan traditionele kippen en scharrelkippen. Dit soort kipvriendelijk en volwassen leven is beloond met het driesterren “Good Life”-logo van de dierenbeschermingsorganisatie. Deze eigenschap laat zien dat de levensduur van biologische kippen beter is dan traditionele kippen (geen ster) en scharrelkippen (twee sterren).

Vlees online kopen bij boeren

Wil je vlees kopen bij de boer? Steun jij ook graag de lokale boer omdat je wilt weten wat je in je mond stopt! Via ons platform vlees kopen bij de boer is dat makkelijk. Nederlandse boeren zijn aangesloten bij het platform waar vlees kunt bestellen in porties. Het bestelde vlees wordt netje verpakt en direct diep ingevroren en aan de deur bezorgt. We helpen boeren hun vlees te verkopen, help jij mee?

Daarnaast gebruikt boer Rob geen hormonen, antibiotica of andere medicijnen voor kippen. Daardoor blijven ze 100% natuurlijk, zoals je van onze boeren gewend bent! Zodoende hebben de kippen een certificering van SKAL Biologisch en een 3 Sterren Beter leven keurmerk en daar is boer Rob trots op!

Vlees kopen bij de boer Brabant

Vlees kopen bij de boer in Zuid-Holland

Bestel je vlees online en je zult meer genieten van iedere stukje vlees op je bord. Zo vind je bij ieder vleespakket informatie over het ras dat je koopt en bij welke boer de dieren op stal staan. De boeren hebben niet alleen de zorg voor hun dieren maar ook het milieu staat hoog in het vaandel. Daarnaast wordt je continu op de hoogte gehouden vanaf de bereiding van het vlees tot aan de levering thuis. Zo is het gewoon transparant dat de slagers ook bekend zijn en weet je ook wie jou stukje vlees met liefde bereid. Een gesloten keten van zaadje tot karbonaadje tot aan de levering thuis. Alles is transparant in de keten en zo is het mogelijk voedselverspilling tot een minimum terug te brengen in tegenstelling tot b.v. de supermarkt.

Vers vlees kopen bij de boer in Brabant

In de gesloten keten is er geen plaats voor voedselverspilling. Daarom koopt je een vleespakket “van begin tot eind” een pakket zodat het dier niets verliest. Bovendien worden dieren pas geslacht als ze volledig zijn verkocht. Heb geduld na het kopen van het pakket, want het kan even duren voordat je al dat lekkers in huis hebt. Als alle verpakkingen zijn verkocht, worden de dieren geslacht en wordt het vlees verwerkt door de slagers. Blijf op de hoogte tijdens het hele proces, zo gaat het in z’n werk. Welk vleespakket kies jij?

Vleespakketten kopen bij de boer met kip

Bestel een kip pakket met een goed leven dat het beste bij je past! Heb je een voorkeur om biologische vlees te kopen bij de boer dan hebben we bio vleespakketten rundvlees en kipvlees. Maar verder is er keus genoeg met de verschillende soorten vleespakketten.
Vlees kopen bij de boer Utrecht, kies je vleespakket - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Express vlees bestellen bij de boer in Brabant

Heb je niet eerder een vleespakket besteld en kun je geen 4 weken wachten om dat lekkere vlees te proeven, dan is er goed nieuws. De samenstelling van de express vleespakketten worden veel sneller geleverd dan de traditionele vleespakketten. Het zit namelijk zo, als je vandaag bestelt voor 15:00 dan heb je het vleespakket overmorgen in huis. Het exprespakket wordt ingevroren en thuisbezorgd. Het pakket is gevacuümeerd verpakt in porties voor ongeveer 2 personen.
€74,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl
€79,95
in voorraad
Grutto.com
€79,95
in voorraad
Grutto.com
€79,95
in voorraad
Grutto.com
€84,95
in voorraad
Grutto.com
€89,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl
€89,95
in voorraad
Grutto.com
€94,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl
€99,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl
€99,95
in voorraad
Grutto.com
€104,95
in voorraad
Grutto.com
€109,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl
€114,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl

Lokaal de beste in vers vlees kopen bij de boer Noor-Brabant!

Vlees bestellen bij de boer kan natuurlijk ook bij jou in de buurt. Ben je benieuwd welke boer er bijvoorbeeld Alkmaar zit of in Flevoland of misschien in Rotterdam. Er is altijd een boer in jou buurt welke je kan steunen.

Koop een kip van de boerderij

Koop een koe bij de boer Brabant

Vlees kopen bij de boer Utrecht

Waar kies jij voor? Vlees direct bestellen bij de boer Drenthe

 

Geef een reactie