Vlees kopen bij de boer uit Gelderland!

Koop een koe online verpakt en thuis bezorgt Gelderland - Fleckvieh koeien een sterk ras - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Vlees online kopen bij de boer uit Varik, Gelderland

Wil je vlees kopen bij de boer uit Gelderland? De prachtige familieboerderij van Ruud staat in Gelderland, waar hij sinds dit jaar woont met zijn vrouw en twee zoons. Op de boerderij is Ruud niet de enige. Zijn ouders hebben veel geholpen. Ruud is van mening dat divers werk, dieren en buitenactiviteiten de grootste voordelen van het boerenleven zijn. Steun jij ook graag de lokale boer omdat je wilt weten wat eet! Via ons platform vlees kopen bij de boer is makkelijk. Nederlandse boeren zoals Ruud zijn aangesloten bij het platform waar je vlees kunt bestellen in porties. Het bestelde vlees wordt netje verpakt en direct diep ingevroren en aan de deur bezorgt. We helpen boeren hun vlees te verkopen, help jij mee?

Vlees kopen bij de boer uit Gelderland

Op zijn bedrijf combineert hij het fokken van koeien met natuurlijk management. Ruud kruist en fokt zijn Fleckvieh koeien zelf. Omdat hij zo’n sterke koe maakte, ging hij zelden naar de dierenarts.

Sterk rundvleesras

Rond de boerderij van Ruud lopen ongeveer 70 Fleckvieh-koeien en 70 kalveren. Van de lente tot de herfst grazen jongvee en koeien graag rond de boerderij en grazen in de uiterwaarden van de Waal. Koeien komen en gaan in de zomer dag en nacht. De uiterwaarden worden ook gebruikt om hooi te winnen voor de winter. Daarnaast zijn er koeien rondom de boerderij. Deze dieren eten voornamelijk gras, maar eten ook reststoffen uit de voedingsindustrie, zoals maïs, aardappelen en biergranen. Fleckvieh-rundvlees staat bekend om zijn prachtige marmerpatroon. De vetstaven zijn omgeven door prachtige spierbundels. Dit zorgt ervoor dat het vlees vers en mals is. Dit geeft het vlees een romige, romige smaak.

Ruud van Aalst uit Varik, Gelderland

Bestel je vlees online en je zult meer genieten van iedere stukje vlees op je bord. Zo vind je bij ieder vleespakket informatie over het ras dat je koopt en bij welke boer de dieren op stal staan. De boeren hebben niet alleen de zorg voor hun dieren maar ook het milieu staat hoog in het vaandel. Daarnaast wordt je continu op de hoogte gehouden vanaf de bereiding van het vlees tot aan de levering thuis. Zo is het gewoon transparant dat de slagers ook bekend zijn en weet je ook wie jou stukje vlees met liefde bereid. Een gesloten keten van zaadje tot karbonaadje tot aan de levering thuis. Alles is transparant in de keten en zo is het mogelijk voedselverspilling tot een minimum terug te brengen in tegenstelling tot b.v. de supermarkt.

Fleckvieh koeien dans

Vers vlees kopen bij de boer

In de gesloten keten is er geen plaats voor voedselverspilling. Daarom koopt je een vleespakket “van begin tot eind” een pakket zodat het dier niets verliest. Bovendien worden dieren pas geslacht als ze volledig zijn verkocht. Heb geduld na het kopen van het pakket, want het kan even duren voordat je al dat lekkers in huis hebt. Als alle verpakkingen zijn verkocht, worden de dieren geslacht en wordt het vlees verwerkt door de slagers. Blijf op de hoogte tijdens het hele proces, zo gaat het in z’n werk. Welk vleespakket kies jij?

Vleespakketten kopen bij de boer

Bestel een vleespakket dat het beste bij je past! Heb je een voorkeur om biologische vlees te kopen bij de boer dan hebben we bio vleespakketten rundvlees en kipvlees. Maar verder is er keus genoeg met de verschillende soorten vleespakketten.
Vlees kopen bij de boer, kies je vleespakket - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Express vlees bestellen bij de boer

Heb je niet eerder een vleespakket besteld en kun je geen 4 weken wachten om dat lekkere vlees te proeven, dan is er goed nieuws. De samenstelling van de express vleespakketten worden veel sneller geleverd dan de traditionele vleespakketten. Het zit namelijk zo, als je vandaag bestelt voor 15:00 dan heb je het vleespakket overmorgen in huis. Het exprespakket wordt ingevroren en thuisbezorgd. Het pakket is gevacuümeerd verpakt in porties voor ongeveer 2 personen.

Lokaal de beste in vers vlees kopen bij de boer!

Vlees bestellen bij de boer kan natuurlijk ook bij jou in de buurt. Ben je benieuwd welke boer er bijvoorbeeld Alkmaar zit of in Flevoland of misschien in Rotterdam. Er is altijd een boer in jou buurt welke je kan steunen.

Koop een koe bij de boer uit Gelderland

Vlees kopen bij de boer uit Gelderland

Waar kies jij voor? Vlees direct bestellen bij de boer Drenthe

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.