Vlees kopen bij slachterij! Vlees van de boer!

Vlees kopen bij slachterij -- Vlees van de boer- Koop je vlees lokaal - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Lokaal vlees kopen

Vlees kopen bij de slachterij is een goede optie als je verse en goede kwaliteit vlees wilt eten. Helaas zijn bijna geen slachterijen in Nederland waar je rechtstreeks vlees van de boer kan kopen. Vleeskopenbijdeboer.nl is de oplossing om nog echt vers vlees vers zonder toevoegingen te bestellen. Bovendien is het voordeliger om vlees online te kopen bij de boer dan in de supermarkt.

Bestel direct je verse vlees online direct van de boer!

Ja, je leest het goed. Wij werken samen met lokale boeren in heel Nederland. Van zaadje tot karbonaadje weten we alles over jouw stukje vlees.

Hoe gaat dat in z’n werk?

  1. De beste selectie boeren: Wij geloven dat de beste Nederlandse boeren diegenen zijn die hun dieren en het milieu met respect behandelen. Daarom werken we op onze boerderij alleen met dit soort boeren.
  2. Kies een pakket: Bestel je favoriete vleespakket uit met rundvlees, kip, varkensvlees, wild of zalm. Bestellen is eenvoudig en gemakkelijk!
  3. Slagers maken je bestelling: Nadat je een vleespakket hebt gekocht, halen we het dier op en verwerken we het vlees.
  4. Bezorging aan de deur: Je verse vlees wordt binnen ± 3 weken gekoeld bij je aan de deur afgeleverd. Je kunt er meteen van genieten of het invriezen voor later.

Waar kan ik goedkoop vlees kopen?

Vleeskopenbijdeboer.nl is jouw beste keuze als het gaat om het kopen van kwaliteitsvlees tegen een betaalbare prijs. Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteitsvlees, vers van de boerderij en gesneden door professionele slagers in onze eigen slachterijen. Dus wat voor soort vlees je ook zoekt, je vindt het hier!

Bestel vandaag nog echt Nederlands vlees online en ervaar de smaak van echte versheid! Bestellen is gemakkelijk, snel en veilig – dus waarom zou je het niet uitproberen? Je zult niet teleurgesteld zijn!

Vlees bestellen bij de boer is de beste manier om vers, hoogwaardig en betaalbaar vlees te krijgen. Dus waarom wachten? Bestel nu bij Vleeskopenbijdeboer.nl!

Biologisch vlees van de boer

Als je op zoek bent naar een biologisch vleespakket van uitstekende kwaliteit, zoek dan niet verder! Je kunt het vlees rechtstreeks bij een van onze boeren bestellen. Zij zijn trots op hun dieren en het behoud van de aarde. De dieren krijgen alleen biologisch voer, kunnen buiten rondlopen en hebben veel ruimte in de stal. Met jouw aankoop van vlees maakt je echt een verschil!

Biologisch vlees kopen bij de boer

Wanneer je biologisch vlees bij ons koopt, koopt je het rechtstreeks van de boer in Nederland. Zo houden we onze keten kort. Onze boeren zijn toegewijd aan duurzaamheid en zorgen uitstekend voor hun land en dieren. De dieren groeien in hun eigen tempo, kippen eten voornamelijk gras, varkens krijgen reststromen uit de akkerbouw; dit komt niet alleen het dierenleven en de natuur ten goede, maar ook de kwaliteit van het vlees!

Wat is biologisch vlees?

Biologisch vlees is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad; meer ruimte dan wat gebruikelijk is op een conventionele boerderij, biologisch voer, geen preventieve antibiotica. Boeren modificeren het voedsel ook niet genetisch en de uitwerpselen van de dieren worden gebruikt op hun land of dat van een andere boer – er blijft dus geen mest over.

De kern van dit alles is het behoud van de natuurlijke cyclus. Voor koeien betekent dit dat zij ten minste 210 dagen per jaar in de wei moeten grazen. Kippen en varkens moeten altijd vrij buiten kunnen lopen. Om biologisch gecertificeerd te worden, moeten vleesproducenten zich houden aan EKO en Europese richtlijnen.

Wat is biologisch vlees?

Biologisch vlees komt van dieren die een goed leven hebben gehad. Ze hebben meer ruimte dan op een gangbare boerderij gebruikelijk is, ze krijgen biologisch voer en geen preventieve antibiotica. Ook gebruiken de boeren geen genetische modificatie en wordt het mest van de dieren gebruikt op eigen land of op het land van een andere boer zodat er geen mestoverschot ontstaat.

Het in stand houden van de natuurlijke kringloop is de kern. Koeien moeten daarnaast minimaal 210 dagen per jaar in de wei staan en kippen en varkens moeten altijd de kans krijgen naar buiten te kunnen. Biologisch vlees wordt gekenmerkt met het EKO-keurmerk en het Europees biologische keurmerk.

Is biologisch vlees beter?

Biologisch vlees biedt veel voordelen voor de dieren en het milieu. Circulaire landbouw creëert een duurzame cyclus op het land die de noodzaak van pesticiden overbodig maakt en tegelijkertijd het dierenwelzijn waarborgt.

Het is echter het vermelden waard dat er andere factoren zijn waarmee het label geen rekening houdt. Bijvoorbeeld, de biodiversiteit van de boerderij, wat voor soort biologisch voer het dier consumeren (gras of graan gevoed?), hoe de boer beheert Veeteelt slacht dieren. Gelukkig zijn we bij ons ook op deze gebieden transparant!

Is biologisch vlees gezonder?

Biologisch vlees is doorgaans gezonder dan niet-biologisch vlees, en wel om verschillende redenen, waarvan de belangrijkste is dat het dier geen bespoten voedsel of medicijnen heeft gekregen als preventieve maatregelen. Bovendien mogen deze dieren rustig bewegen en opgroeien, zodat ze geen extra vetreserves ontwikkelen.

Biologische wel of niet logische?

Bij het nadenken over biologisch versus niet-biologisch vlees is het ook belangrijk om na te gaan wat voor voer het dier heeft gegeten. Koeien zijn bijvoorbeeld anatomisch ontworpen om gras te verteren. Veel boeren geven koeien echter granen zoals maïs, zodat de koe sneller dikker wordt. Dit maakt het vlees minder gezond omdat het meer verzadigd vet en cholesterol bevat, maar minder vitamine A en E.

Biologisch vlees kopen

We willen dat u biologisch vlees van de beste kwaliteit krijgt, dus werken we alleen met boeren die verder gaan dan wat van hen wordt verlangd. Onze boeren gaan over op regeneratieve landbouw, die zich richt op het werken in harmonie met de natuur. Dit omvat zaken als het vergroten van de biodiversiteit, het behoud van het grondwaterpeil en beheerde begrazing voor vogelpopulaties. Bekijk hieronder onze selectie van biologische vleespakketten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.