Vleespakket van de boer, steun jij dat ook?

Vlees rechtstreeks van de boer - Koop je vlees lokaal - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Online vlees kopen bij de boer

Vleespakket van de boer bestellen? Wist je dat het heel makkelijk is om een vlees te kopen bij de boer. Je proeft de echte smaak zoals vlees behoort te smaken terug in elke hap die je neemt. Het vlees is met liefde tot stand gekomen in de vrije natuur. Wil jij ook weer die pure smaak proeven steun dan de lokale boer en bestel ook een eerlijk stukje vlees via ons platform. We hebben in heel Nederland boeren die zijn aangesloten bij ons platform waar je vlees kunt bestellen in porties. Je vlees vlees is netje verpakt en wordt tot aan je deur bezorgt. Wij steunen de lokale boer, jij toch ook?

Vleespakket van de boer

Ben je op zoek waar je het beste een vleespakket kunt bestellen, rechtstreeks bij de boer? In samenwerking met de lokale boeren is dit platvorm ontstaan. Puur uit liefde voor het dier en daarbij de lokale boer te steunen, Bestel je vlees daarom rechtstreeks bij de boer en geniet daarbij van iedere stukje vlees op je bord. Om je van zoveel mogelijk informatie te voorzien vindt je op elke pagina de juiste gegevens van de boer en z’n koe. Ook zie je waar jou dier is groot gebracht en een volwaardig leven heeft gehad.

Vlees van de boer Deventer met liefde voor het dier

De aangesloten boeren hebben niet alleen de zorg voor hun dieren hoog in het vaandel staan maar ook het milieu. Bestel je vleespakket van de boer dan wordt je op de hoogte gehouden vanaf de bereiding van het vlees tot aan de levering thuis. Zodoende willen we het proces zo transparant mogelijk houden voor de koper. Ook de slagers zijn geselecteerd om de bereiding van je stukje vlees tot op je bord te volgen. We werken met een gesloten keten van zaadje tot karbonaadje tot aan de bezorging aan huis. Het doel transparantie in de hele voedselketen. Zo is het mogelijk om voedselverspilling tot een minimum terug te brengen in tegenstelling tot b.v. de supermarkt.

Vlees van de boer

Koop een koe die biologische is grootgebracht. De keuze in de aanschaf is groot en blijft groeien onder de boeren. Ook biologische vlees behoord tot het assortiment. Bewustwording van de boer en de zorg voor het dier valt samen met biologische voeding. In een biologische keten is er geen plaats voor voedselverspilling. Het is dan ook een bewuste keuze voor een boer om een bio boerderij te starten. De boer moet een ideaal beeld hebben hoe hij zijn vee willen verzorgen en groot brengen. Steun juist die lokale boer die zijn hart volgt. Bestel vandaag nog een vleespakket en volg het van het begin tot het eind. Het is goed om te weten dat de dieren pas worden geslacht als ze volledig zijn verkocht en dat vindt je ook terug op de website. Heb wel even geduld nadat je jou vleespakket hebt besteld. Het kan namelijk even duren voordat je het vleespakket ontvangt. Pas als als alle verpakkingen zijn verkocht, gaat het dier naar de slager. Zo voorkomen we voedselverspilling en krijgt elk stukje vlees de juiste bestemming. Welk vleespakket kies jij?

Vleespakket bestellen bij de boer

Bestel een vleespakket dat voor jou passend is! Heb je meer voorkeur voor biologische vlees dan is ook die keuze ook ruim in rundvlees en kipvlees. Maar verder is er ook keus genoeg met verschillende andere soorten vleespakketten.
Vlees rechtstreeks van de boer bestellen, kies je vleespakket - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Express vleespakket rechtstreeks van de boer

Heb je nog niet eerder een vleespakket besteld en kun je ook niet een paar weken wachten op je vleesbestelling, dan is er goed nieuws. De service van de express pakketten is sneller dan traditionele vleespakketten. Het is zelfs zo dat als je vandaag voor 15:00 uur bestelt, dat je het vleespakket overmorgen al in huis hebt. Express pakketten worden diepgevroren en thuisbezorgd. De verpakking is vacuüm verpakt, ongeveer 2 porties. OP = OP.
€94,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl
€99,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl
€104,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl
€104,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl
€139,95
in voorraad
Vleeskopenbijdeboer.nl

Lokaal uit Gelderland van de boerderij!

Vlees rechtstreeks van de boer kopen dat kan natuurlijk ook bij jou in de buurt. Ben je benieuwd bij welke boer je vlees kan bestellen in bijvoorbeeld Brabant, Drenthe of misschien uit Overijsel. Er is altijd een boer in jou buurt welke je kan steunen.

Vlees bestellen bij de boer

Vleespakket van de boer kopen uit Noord-Holland

Vlees rechtstreeks van de boer uit Amsterdam

Geef een reactie