Rundvlees kopen bij de boer

Waarschijnlijk ben je de naam koe kopen al eerder tegen gekomen en dat klopt. Intussen is er een naamsverandering geweest voor koopeenkoe.nl.
Hoewel de naam is veranderd is de missie om eerlijk en kwalitatief een goed stuk rundvlees met zorg te fokken hetzelfde gebleven.
De missie: “Een natuurlijke, gezonde en afvalvrije vleesindustrie.” Deze missie begint bij een boer die zorgt voor zijn land en zijn dieren.

Hoe kun je koe kopen?

Bij de boeren is de grond gezond, wordt biodiversiteit gewaarborgd en worden er geen onnatuurlijke middelen gebruikt op de boerderij.
De dieren krijgen de tijd om te groeien en de ruimte om te leven. Het vlees wat hieruit voortkomt is nobel vlees; Nobel vlees van een natuurlijke bodem.

Hoe werkt vlees bestellen bij de boer?

Voor een lekker stukje vlees uit Nederland moet je wel geduldig zijn.
Het is niet zo dat je een vleespakket uitzoek en de volgende dag wordt thuis bezorgt. We gaan terug naar de basis, waarbij de koe pas wordt geslacht zodra alle vleespakket van die koe, varken, kip of zijn verkocht. Dan volgt de rijping van het vlees, welke voor rundvlees zo’n 21 dagen in beslag neemt. de levertijd neemt dan ook wat langer in beslag maar wordt je blij als je vleespakket na zo’n 4 weken koel wordt bezorgt. Voor het varken en Lam is dit zo’n 2 weken. Gekoeld en wel wordt je vleespakket door heel Nederland bezorgt.

  1. Kies je vleespakket
  2. 2 tot 4 weken rijpen en verwerken
  3. Gekoelde bezorging aan huis
  4. Vacuüm verpakt in porties voor 2 personen

Kies je vleespakket, Weet wat je eet, koop een koe!

Rundvlees kopen van de boer

Eet minder vlees dat lekkerder is en eet het vlees van dieren die een goed leven leiden.
Koe kopen kan rechtstreeks van boeren die met passie zorgen voor de koeien.
Dat geldt natuurlijk ook voor de waterbuffel, varken, kip of een damhert, dat koop een je direct bij de boer!