Koop een lam met een goed leven

Lamsvlees kopen bij de boer


Waarschijnlijk ben je de naam Koop een lam al eerder tegen gekomen en dat klopt. Intussen is er een naamsverandering geweest voor koopeenlam.nl.
Hoewel de naam is veranderd is de missie om eerlijk en kwalitatief een goed stuk lamsvlees met zorg te fokken hetzelfde gebleven.
De missie: “Een natuurlijke, gezonde en afvalvrije vleesindustrie.” Deze missie begint bij een boer die zorgt voor zijn land en zijn dieren.

Koop een lam

Bij de boeren is de grond gezond, wordt biodiversiteit gewaarborgd en worden er geen onnatuurlijke middelen gebruikt op de boerderij.
De dieren krijgen de tijd om te groeien en de ruimte om te leven. Het vlees wat hieruit voortkomt is nobel vlees; Nobel vlees van een natuurlijke bodem.

Hoe werkt vlees bestellen bij de boer?

Voor een lekker stukje vlees uit Nederland moet je wel geduldig zijn.
Het is niet zo dat je een vleespakket uitzoekt en de volgende dag wordt thuis bezorgt. We gaan terug naar de basis, waarbij het lam pas wordt geslacht zodra alle vleespakketten van een lam, koe, varken of kip zijn verkocht. Dan volgt de rijping van het vlees, welke voor lamsvlees zo’n 2 weken in beslag neemt. de levertijd neemt dan ook wat langer in beslag maar wordt je blij als je vleespakket na zo’n 2 á 3 weken koel wordt bezorgt. Voor het varken is dit zo’n 2 weken. Gekoeld en wel wordt je vleespakket door heel Nederland bezorgt.

Koop een lam pakket

  1. Kies je vleespakket van een dier of een combipakket.
  2. 2 tot 4 weken rijpen en verwerken.
  3. Gekoelde bezorging aan huis.
  4. Vacuüm verpakt in porties voor 2 personen.

Kies je vleespakket, Weet wat je eet, koop een lam!

Lamsvlees kopen van de boer

Eet minder vlees dat lekkerder is en eet het vlees van dieren die een goed leven leiden.
Koop een lam rechtstreeks van boeren die met passie zorgen voor de lammeren.
Dat geldt natuurlijk ook voor het waterbuffel, varken, koe of damhert, dat koop een je direct bij de boer!