Varkensvlees kopen bij de boer

Waarschijnlijk ben je de naam Koop een varken al eerder tegen gekomen en dat klopt. Intussen is er een naamsverandering geweest voor koopeenvarken.nl.
Hoewel de naam is veranderd is de missie om eerlijk en kwalitatief een goed stuk varkensvlees met zorg te fokken hetzelfde gebleven.
De missie: “Een natuurlijke, gezonde en afvalvrije vleesindustrie.” Deze missie begint bij een boer die zorgt voor zijn land en zijn dieren.

Koop een varken

Bij de boeren is de grond gezond, wordt biodiversiteit gewaarborgd en worden er geen onnatuurlijke middelen gebruikt op de boerderij.
De dieren krijgen de tijd om te groeien en de ruimte om te leven. Het vlees wat hieruit voortkomt is nobel vlees; Nobel vlees van een natuurlijke bodem.

Hoe werkt vlees bestellen bij de boer?

Voor een lekker stukje vlees uit Nederland moet je wel geduldig zijn.
Het is niet zo dat je een vleespakket uitzoek en de volgende dag wordt thuis bezorgt. We gaan terug naar de basis, waarbij de koe pas wordt geslacht zodra alle vleespakket van die koe, varken, kip of zijn verkocht. Dan volgt de rijping van het vlees, welke voor rundvlees zo’n 21 dagen in beslag neemt. de levertijd neemt dan ook wat langer in beslag maar wordt je blij als je vleespakket na zo’n 4 weken koel wordt bezorgt. Voor het varken en Lam is dit zo’n 2 weken. Gekoeld en wel wordt je vleespakket door heel Nederland bezorgt.

  1. Kies je vleespakket
  2. 2 tot 4 weken rijpen en verwerken
  3. Gekoelde bezorging aan huis
  4. Vacuüm verpakt in porties voor 2 personen

Kies je vleespakket, Weet wat je eet, koop een koe!

Varkensvlees kopen van de boer

Eet minder vlees dat lekkerder is en eet het vlees van dieren die een goed leven leiden. Koop een varken rechtstreeks van boeren want die zorgen met passie voor de varkens.
Dat geldt natuurlijk ook voor de koe, varken, waterbuffel, kip of damhert, dat koop een je direct bij de boer!