Over ons

Grutto, natuurlijk vlees kopen - Bestel vlees van goede grond - www.Vleeskopenbijdeboer.nlWelkom bij Vleeskopenbijdeboer.nl,

Over ons geeft je een beeld wat je bij ons kan vinden.
De website is ontstaan omdat ik zag dat er behoefte was aan Vlees kopen bij de boer.
Verantwoord eten en weten waar je producten vandaan komen is vaak een zoektocht.
Met die reden is Vleeskopenbijdeboer.nl opgezet om jou de snelle weg naar de boerderij te verwijzen.

Passie voor goed vlees

Als gepassioneerde vleesliefhebber en in het verleden slager heb ik Vleeskopenbijdeboer.nl opgezet i.s.m. het platform van Grutto vlees. Grutto is community van aangesloten Nederlande boeren die hun vlees en vleespakketten centraal aanbieden om de weg naar de boerderij zo makkelijk mogelijk te maken. Ik heb getracht om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om je antwoorden bij ons te vinden. Zo richten we ons in het bijzonder op o.a. Rundvlees, Varkensvlees en Kipvlees en vleespakketten.
Verantwoord en goed vlees direct van de boerderij en biologische gevoerd vlees is ook online verkrijgbaar.
Seizoengebonden is het mogelijk Lamsvlees, Wild en Vis te bestellen.
Daarnaast breiden we uit met streekproducten zoals verse groentenpakketten.

Met hart een groot hart voor boeren

Tegenwoordig weet je niet meer waar je lekkere stukje vlees vandaan komt en is de smaakloos eten. De boeren die bij gruttovlees zijn aangesloten zijn hard werkende boeren met een groot hart voor het welzijn van de dieren. Die passie waarmee ze dag in dag uit voor hun dieren zorgen proef je terug op je bord.
Nederlandse boeren werken natuurinclusief en voeden hun dieren met het beste voer op de boerderij… en uiteindelijk dus ook voor jou! Daarnaast laten laten we je in blogs lezen wat je van merken mag verwachten en waar ze voor staan.
Verder behandelen we leuke onderwerpen zoals de nieuwe vleespakketten, vlees trends, vlees recepten en bereiding van allerlei vleesproducten.

Maaltijdboxen van de boer

Wil je een complete maaltijd die ook echt knettervers is dan verzorgen onze partners van Boerschappen en Crisp een geheel menu.
Met verse groenten en een variatie van vlees en vis of vega zet je aan de hand van een recept zo weer een warme maar vooral gezonde prak op tafel. We vonden het een mooie aanvulling op op ons vlees assortiment.

Crisp-De Krat-maaltijdbox van de boer-bestel je knettervers groenten met of zonder vlees - www.Vleeskopenbijdeboer.nl Boerschappen - Boodschappen van de boer - Partner van boerschappen.nl - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Vleeskopenbijdeboer.nl voor iedereen, het gaat over ons!

We geven je een zo’n compleet mogelijk product aanbod en daarbij de product informatie.
Soms zie je door de bomen het bos niet meer en weet je echt niet niet meer waar je moet zoeken.
Met duidelijke categorieën, productgroepen en thema’s bestel je makkelijk en snel je eigen vleespakket.
Zodoende zie ook vaak een video erbij van de vleesgroepen die het product vertegenwoordigen.

Vleeskopenbijdeboer.nl uitleg

Zoals je zult merken verkopen wij zelf geen vleespakketten van de boerderij maar verwijzen we je graag door naar onze partners die deze producten verkopen. We hebben een partnerschap met o.a. Grutto vlees, Boerschappen en Crisp waar wij een kleine commissie voor ontvangen.
Doordat we geïnteresseerde bezoekers doorsturen naar de website van de aanbieder, merk je daar natuurlijk zelf niets van.
We doen dit om de kosten te kunnen dekken van de o.a. website, domeinnaam en onderhoud van site.
Voordeel voor jou is dat je heel veel aanbod kunt vinden van o.a. Rundvlees, Varkensvlees en Kipvlees vleespakketten op 1 website kan bekijken en uitzoeken.

Tot slot waarderen we het enorm als je een leuke opmerking plaatst bij een bericht of wanneer je het deelt via je socialmedia.

Veel succes met uitzoeken,
en geniet van elke hap vlees.

Team Vleeskopenbijdeboer.nl

Official Partner van Grutto vlees

 

Lees ook over ons: