Burnhard FRED Deluxe | 3-pits Gasbarbecue

749,00

De Burnhard FRED Deluxe Gasbarbecue met 4 branders is de ultieme metgezel voor liefhebbers van buitenkoken. Met zijn stijlvolle design en indrukwekkende prestaties biedt deze barbecue alles wat je nodig hebt voor heerlijke BBQ-momenten met vrienden en familie. Geniet van de veelzijdigheid, het ruime kookoppervlak en het gemak van de FRED Deluxe voor elk buitenkookavontuur.

Beschrijving

De Burnhard FRED Deluxe Gasbarbecue met 4 branders is de perfecte metgezel voor buitenkoken en BBQ-feestjes. Deze barbecue combineert stijlvol design met indrukwekkende prestaties, waardoor je moeiteloos heerlijke maaltijden kunt bereiden voor vrienden en familie. Met zijn ruime kookoppervlak en handige functies is de FRED Deluxe een must-have voor elke liefhebber van buitenkoken.

Maak Indruk op Je Gasten met de Burnhard FRED Deluxe Gasbarbecue

Kenmerken en Opties:

 • Vier krachtige branders voor gelijkmatige warmteverdeling en snel koken.
 • Ruim grilloppervlak voor het bereiden van grote hoeveelheden voedsel.
 • Geïntegreerde zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten.
 • Duurzame constructie met hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.
 • Handige opbergruimte voor accessoires en gasfles.
 • Ingebouwde thermometer voor nauwkeurige temperatuurregeling.

Tips voor gebruik:

 1. Verwarm de barbecue altijd voor voordat je begint met koken voor optimale resultaten.
 2. Houd de grillroosters schoon om aanbranden te voorkomen en de levensduur van de barbecue te verlengen.
 3. Experimenteer met verschillende marinades en kruiden voor unieke smaken.
 4. Gebruik een grillmandje voor het bereiden van delicate ingrediënten zoals groenten en vis.
 5. Sluit de deksel tijdens het koken om de warmte vast te houden en een rokerige smaak toe te voegen aan je gerechten.

FAQ: Fred Deluxe De Perfecte Partner voor Buiten Koken

1. Hoe lang duurt het om de Burnhard FRED Deluxe Gasbarbecue te monteren? Het monteren van de FRED Deluxe duurt meestal ongeveer 1-2 uur, afhankelijk van je handigheid en ervaring.

2. Kan ik de FRED Deluxe Gasbarbecue gebruiken met propaangas en aardgas? Ja, de FRED Deluxe kan worden gebruikt met zowel propaangas als aardgas, maar je hebt mogelijk een conversiekit nodig om van propaan naar aardgas over te schakelen.

3. Heeft de FRED Deluxe Gasbarbecue een garantie? Ja, Burnhard biedt een garantieperiode op de FRED Deluxe Gasbarbecue. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer informatie.

4. Is de FRED Deluxe Gasbarbecue gemakkelijk schoon te maken? Ja, de grillroosters en vetopvangbak zijn vaatwasmachinebestendig en de behuizing van de barbecue kan eenvoudig worden gereinigd met warm water en een mild reinigingsmiddel.

5. Kan ik de FRED Deluxe Gasbarbecue gebruiken voor het bereiden van pizza’s? Ja, met de juiste accessoires zoals een pizzasteen of een pizzapan kan de FRED Deluxe Gasbarbecue worden gebruikt voor het bereiden van heerlijke pizza’s.

Streekproducten en vlees kopen bij de lokale boer

Burnhard 3-pits gasbarbecue Fred Deluxe

749,00  in voorraad
Burnhard.com
Dit pakket wordt thuisbezorgd!

incl. infrarood keramische brander, grilloppervlakte 62,5 x 41,5 cm, zijdelings kookveld, afdekkap, Grilloppervlak: hoofdvlak 62,5 x 41,5 cm, warmhoudrooster 53 x 18 cm, zij-kookplaat 32 x 27 cm Totale afmetingen: gesloten 130 x 118 x 55 cm, met geopend deksel 130 x 140 x 55 cm Breedte met...

Extra informatie