Koe Pakket – Vlees van de boer

11 verschillende vleesstukken

54 maaltijden / 6,4 KG

Volle smaak & mooie bite

Beschrijving

Rundvlees online bestellen en thuisbezorgt

Koe Pakket kopen? In Nederland is het niet ongewoon om boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Maar wat als je niet alleen je dagelijkse boodschappen, maar ook vers vlees van grasgevoerde koeien wilt bestellen? Dan kun je terecht bij vleeskopenbijdeboer.nl, een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen van duurzaam geproduceerd vlees.

Een van de populairste producten is het Koe Pakket, een pakket met vers vlees van grasgevoerde koeien. Dit pakket bevat vlees van verschillende delen van de koe, waaronder biefstuk, gehakt, riblap en meer. Het vlees is vers en van hoge kwaliteit, en is afkomstig van koeien die een goed leven hebben gehad en zijn grootgebracht zonder antibiotica en hormonen.

Vleespakketten voor rundvlees

Het bestellen van het Koe Pakket is gemakkelijk en eenvoudig. Je gaat naar de website en klikt op vleespakket voor rundvlees. Hier kun je kiezen uit verschillende formaten, afhankelijk van de grootte van je huishouden. Vervolgens vul je je gegevens in en betaal je online. Het pakket wordt vervolgens bij je thuis bezorgd op een dag die jou het beste uitkomt.

Maar het Koe Pakket is meer dan alleen een gemakkelijke manier om duurzaam geproduceerd vlees in huis te halen. Het is ook een manier om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor vlees van grasgevoerde koeien, draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het behoud van de biodiversiteit. Bovendien steun je lokale boeren die op een duurzame manier werken.

Vlees van de boer

Kortom, koop een Koe Pakket is niet alleen een gemakkelijke manier om vlees in huis te halen, maar ook een manier om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het vlees is van hoge kwaliteit en afkomstig van koeien die een goed leven hebben gehad. Bovendien steun je lokale boeren die op een duurzame manier werken. Als je op zoek bent naar duurzaam geproduceerd vlees, dan is het Koe Pakket zeker een aanrader.

Dubbeldoelkoe kopen bij de boer

Dit pakket rundvlees is afkomstig van dubbeldoelrunderen. Dubbel doel – de naam zegt het al: het zijn gemengde dames. Authentieke soorten als Blaarkoppen, MRIJ en Fleckvieh zijn volop verkrijgbaar. Deze mooie, robuuste oude rassen bieden naast melk ook heerlijk vlees! Door hun natuurlijke en rustige manier van opgroeien geven deze koeien een kwalitatief hoogwaardig stuk rundvlees en worden ze goed vetgemest.

Koe Pakket

Dit pakket van circa 6,4 kg vlees (€17,96 per kg) kost €114,95 en wordt in Nederland gekoeld verzonden! Het arrangement is inclusief 27 maaltijden voor 2 personen. Dat is 2,13 euro per persoon per maaltijd. Duurzaam, lekker rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Waterbuffel vleespakket

Vlees kopen bij de boer: Alle snijgewichten zijn streefgewichten. Wij doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en het vlees zo te wegen dat onze gewichten ongeveer gelijk zijn. Het is echter handgemaakt en de slager snijdt het met het blote oog, dus het kan hier en daar afwijken.

Inhoud koe pakket special

Dubbeldoelrassen zijn ideaal voor bedrijven die duurzaam en natuur opereren. Herbivoren met een lange traditie in ons polderlandschap. Door het vlees van deze koeien te eten, kunnen we deze rassen in stand houden, wat erg waardevol is.

De rundvlees producten wordt vers aan deur bezorgt

Waterbuffel Pakket Special - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Extra informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koe Pakket – Vlees van de boer” te beoordelen