Snelle Krat met streekproducten – de Krat maaltijdbox

Ben je een nieuwe keukenkoning of -koningin? Misschien te druk met je baan en kinderen om zelf te koken? Deze krat is perfect voor jou! Alle hoogwaardige ingrediënten die je gewend bent, maar gewoon eenvoudiger gerechten. Heb je meer tijd over? Afwisselend tussen deze gemaksbox en onze gourmet Vega Box zorg je ervoor dat al je maaltijden als royalty voelen – helemaal thuis in Nederland.

Beschrijving

Snelle krat Maaltijdbox van de boer

De Snelle krat van dekrat.nl is een uniek samengesteld pakket vol met de lekkerste streekproducten uit Nederland. Elk product in de krat is met zorg en aandacht geselecteerd door de experts van dekrat.nl, die altijd op zoek zijn naar de meest verse, duurzame en smaakvolle producten van lokale boeren en producenten.

De Snelle krat is perfect voor degenen die houden van heerlijk eten en graag nieuwe smaken willen ontdekken. De krat bevat een mix van seizoensgebonden groenten en fruit, versgebakken brood, lokale kaas en vleeswaren, ambachtelijke jam en honing, vleespakketten en nog veel meer.

Naast de hoge kwaliteit van de producten, wordt de Snelle krat ook geleverd met inspirerende recepten en tips voor het bereiden van de producten. Zo kunt u creatief aan de slag gaan in de keuken en genieten van de heerlijke smaken van de streekproducten.

Snelle krat met streekproducten van de boerderij voor het hele gezin

Bovendien is de Snelle krat een duurzame keuze, omdat de producten rechtstreeks van lokale boeren en producenten komen en er geen onnodige verpakkingen worden gebruikt. Zo draagt u bij aan een beter milieu terwijl u geniet van heerlijk eten.

Kortom, de Snelle krat van dekrat.nl is een must-have voor liefhebbers van lekker eten en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en laat u inspireren door de smaken van Nederland!

Lokale en duurzaam gekweekte producten van de boer thuisbezorgt

De Boeren maaltijdbox

Er zijn verschillende voordelen van dekrat.nl:

 1. Duurzaamheid: dekrat.nl werkt samen met lokale boeren en producenten om de meest verse en duurzame producten te leveren. Dit betekent dat u kunt genieten van heerlijk eten, terwijl u bijdraagt aan een beter milieu.
 2. Gemak: dekrat.nl maakt het gemakkelijk om gezonde en smaakvolle maaltijden te bereiden, door u te voorzien van alles wat u nodig heeft in één handige krat. Zo hoeft u niet meer naar de supermarkt te gaan en te zoeken naar de juiste ingrediënten.
 3. Kwaliteit: dekrat.nl selecteert alleen de beste producten van lokale boeren en producenten. Hierdoor kunt u genieten van de hoogste kwaliteit ingrediënten en smaakvolle maaltijden bereiden.
 4. Inspiratie: dekrat.nl biedt niet alleen de ingrediënten aan, maar ook recepten en tips om u te inspireren in de keuken. Zo kunt u nieuwe gerechten uitproberen en uw culinaire vaardigheden verbeteren.
 5. Flexibiliteit: dekrat.nl biedt verschillende soorten kratten aan, van eenmalige bestellingen tot flexibele abonnementen. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past en hoe vaak u de krat wilt ontvangen.

Kortom, dekrat.nl biedt een unieke en duurzame manier om heerlijk eten te bereiden en uw culinaire horizon te verbreden.

Streekproducten van de Krat

Streekproducten van de boeren krat: lokaal, vers en duurzaam

Als we aan boodschappen denken, denken we vaak aan de supermarkt. Maar steeds meer mensen willen hun boodschappen doen bij lokale boeren en producenten om duurzamer te leven en te genieten van vers en lokaal geproduceerd voedsel. De boer richt zich op deze groeiende trend en biedt een assortiment van streekproducten aan die rechtstreeks bij lokale boeren worden ingekocht. Koop streekproducten van de boer voor al je aankopen en kies voor deze duurzame manier van boodschappen doen.

Lokaal en vers pakket

Een van de belangrijkste voordelen van streekproducten van kopen bij de boer is dat de producten lokaal en vers zijn. De producten worden rechtstreeks bij lokale boeren en producenten ingekocht en worden vervolgens direct naar de klant verzonden. Dit betekent dat de producten minder lang onderweg zijn en dus verser op tafel komen. Daarnaast draagt het bij aan de lokale economie omdat de boeren direct ondersteund worden.

Duurzaam

De boer richt zich op duurzaamheid. Door producten lokaal in te kopen, hoeven er minder transportkosten gemaakt te worden en wordt er minder CO2 uitgestoten. Daarnaast worden er geen onnodige verpakkingen gebruikt en worden de producten op duurzame wijze geproduceerd. Met deze inspiratiekrat werken alleen boeren en producenten mee die op een duurzame manier produceren. Door te kiezen voor streekproducten van de boer draag je dus bij aan een duurzamere wereld.

Variatie

De boer biedt een groot assortiment aan streekproducten, van groenten en fruit tot zuivel en vleespakketten. Daarnaast bieden ze ook verrassende producten aan zoals geitenmelkzeep, mosterd en bonen uit Nederland. Door te kiezen voor een abonnement bij dekrat.nl ontvang je wekelijks of tweewekelijks een krat met daarin verschillende seizoensgebonden producten. Hierdoor wordt je uitgedaagd om nieuwe gerechten uit te proberen en te variëren in je maaltijden.

Gemak

Een ander voordeel van streekproducten van de boeren Snelle krat is het gemak. De producten worden bij je thuis bezorgd en je hoeft dus niet meer naar verschillende boeren of winkels te gaan om je boodschappen te doen. Daarnaast bespaar je tijd omdat je niet meer na hoeft te denken wat je wilt gaan koken. De boodschappen van je boeren krat zorgen ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn en het biedt ook recepten om je te inspireren.

Conclusie

De boeren Snelle krat biedt een duurzame, lokale en gemakkelijke manier om boodschappen te doen en te genieten van verse en seizoensgebonden producten. Door te kiezen voor streekproducten van de boer draag je bij aan een duurzamere wereld en ondersteun je lokale boeren en producenten.

Wat mag je verwachten van de Snelle krat met streekproducten

 • Tjokvolle boodschappenkrat voor de creatieve thuiskok die (ook) graag zijn eigen ding doet
 • Twee keer vlees en/of vis, minimaal 8 verschillende seizoensgroenten/fruit.
 • Wekelijks wisselende streekproducten én altijd brood
 • Inclusief mail met 6 à 7 receptideeën ter inspiratie
 • NB dit is een boodschappenkrat, geen maaltijdbox
 • Wordt bezorgd op donderdag of vrijdag

Maak een keuze uit een van de boeren kratten

Profiteer van de exclusieve korting van 10% als je vandaag nog kiest voor een abonnement! Met wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse maaltijdboxen die rechtstreeks bij je thuis worden bezorgd, kun je je plannen altijd aanpassen aan wat het beste bij jouw levensstijl past. Bovendien kun je net zo makkelijk leveringen overslaan als je op vakantie bent – en vergeet niet dat deze actie risicoloos is; er zijn geen verplichtingen aan verbonden, zelfs als je maar één doos wilt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snelle Krat met streekproducten – de Krat maaltijdbox” te beoordelen