Vleesdelen

Op deze pagina vind je een overzicht van veelvoorkomende vleesdelen van rund, varken, kip en lam. Per snede geven we korte kenmerken, beste bereidingswijze en praktische tips zodat je het juiste stuk kiest voor jouw recept.

Vleesdelen

Ossenhaas - Tournedos is het zachtste en duurste stukje van het rund - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Tournedos, Ossenhaas of Biefstuk van de haas

Wat is tournedos? De tournedos is afkomstig het rund. De tournedos biefstuk is het zachtste...
Tomahawk of rib-eye steak - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Tomahawk en runderrib-eye steak

Tomahawk BBQ Tomahawk is een geweldig stoer stuk rundvlees voor de barbecue. Het is groot...
Steak bavette - entrecote - rib-eye, t-bone steak, flat-iron steak - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Steak wat is dat? Biefstuk of niet?

Steak is de Engelse benaming voor biefstuk in het Nederlands. Steak is een spier van...
Rib-eye steak rundvlees - koe - www.Vleekopenbijdeboer.nl

Rib-eye steak rundvlees

Rib-eye BBQ Rib-eye is een geweldig stoer stuk vlees voor de hotskool barbecue. Het is...
Cote de Boeuf - Tomahawk - runderkarbonade van de koe - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Cote de Boeuf, Tomahawk of Rib-eye op de Barbecue

Côte de boeuf barbecue Cote de boeuf is een geweldig stoer stuk vlees voor de...
Bavette, vanglap, vinkelap of halve maan - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Bavette, vanglap, vinkelap of halve maan

Bavette op de BBQ is echt geweldig lekker! Bavette, vanglap, vinkelap of halve maan of...