Op deze pagina vind je een overzicht van veelvoorkomende vleesdelen van rund, varken, kip en lam. Per snede geven we korte kenmerken, beste bereidingswijze en praktische tips zodat je het juiste stuk kiest voor jouw recept.
Tournedos, Ossenhaas of Biefstuk van de haas
Wat is tournedos? De tournedos is afkomstig het rund. De tournedos biefstuk is het zachtste...
Tomahawk en runderrib-eye steak
Tomahawk BBQ Tomahawk is een geweldig stoer stuk rundvlees voor de barbecue. Het is groot...
Steak wat is dat? Biefstuk of niet?
Steak is de Engelse benaming voor biefstuk in het Nederlands. Steak is een spier van...
Rib-eye steak rundvlees
Rib-eye BBQ Rib-eye is een geweldig stoer stuk vlees voor de hotskool barbecue. Het is...
Cote de Boeuf, Tomahawk of Rib-eye op de Barbecue
Côte de boeuf barbecue Cote de boeuf is een geweldig stoer stuk vlees voor de...
Bavette, vanglap, vinkelap of halve maan
Bavette op de BBQ is echt geweldig lekker! Bavette, vanglap, vinkelap of halve maan of...






