Bavette, vanglap, vinkelap of halve maan

Bavette, vanglap, vinkelap of halve maan - www.Vleeskopenbijdeboer.nl
Inhoud toon

Bavette op de BBQ is echt geweldig lekker!

Bavette, vanglap, vinkelap of halve maan of ook wel flank steak genoemd. Het is een een mager stuk rundvlees wat uit de buik wordt gesneden. Het is een dikke lap vlees in de vang/buik van het rund. Het vlees kenmerkt zich doordat het een grove structuur heeft welke lang van draad is. Vroeger was dit in de slagerij een stuk vlees wat verwerkt werd tot gehakt of stoofvlees. Destijds was het een ondergewaardeerd stukje vlees. Het is een echte steak die mals is en veel smaak heeft. Grill hem kort en krachtig en serveer hem medium-rare en dun gesneden.

Een bavette op de barbecue grillen is een fantastische keuze als je houdt van vlees met karakter. Bavette is een stuk rundvlees dat steeds populairder wordt onder barbecue-liefhebbers vanwege de volle smaak, de snelle bereiding en de mooie presentatie bij het aansnijden.

Een bavette op de barbecue grillen is een fantastische keuze als je houdt van vlees met karakter. Bavette is een stuk rundvlees dat steeds populairder wordt onder barbecue-liefhebbers vanwege de volle smaak, de snelle bereiding en de mooie presentatie bij het aansnijden.

Wat is bavette precies?

Bavette komt uit de vang van het rund, een deel dat zich in de buikstreek bevindt. Het vlees is:

  • Grof van structuur met lange, zichtbare spiervezels

  • Rijk aan smaak doordat het een werkspier is

  • Iets steviger dan bijvoorbeeld ossenhaas, maar zeker niet taai als je het goed bereidt

Waarom is bavette ideaal voor de barbecue?

  • Snel klaar: Je hoeft het niet lang te garen. Even grillen op hoge temperatuur is vaak genoeg.

  • Smaakbom: Bavette heeft van zichzelf al veel smaak, dus je hebt weinig nodig om het lekker te maken.

  • Show-effect: Als je het na het grillen aansnijdt (tegen de draad in), heb je een prachtig bord vol sappige plakjes vlees.

Bestel een compleet vleespakket direct bij de boer voor een echt stuk vlees met veel smaak!

Rundervlees Bavette kopen

Bavette - vanglap, vinkelap of halve maan - www.Vleeskopenbijdeboer.nlHet stoere stuk vlees wat je graag op je bord wil hebben leggen wordt steeds bekender. Nu de Thuis kok steeds meer in de tuin achter de barbecue staat komen de grotere stukken vlees ook meer en meer aanbod.

Wat is de beste kerntemperatuur voor de Bavette?

Grill of bak de steak zo’n 2 minuut direct op het hete rooster van de barbecue of in een grillpan. Doe dit hetzelfde met de andere zijde totdat hij mooi is dichtgeschroeid. Leg de steak indirect om te garen tot een de gewenste temperatuur. Gebruik een kerntemperatuurmeter om het te meten als je de bavette medium rare wilt hebben op 52 °C. Met deze temperatuur heb je een mooie roze kleur van binnen en alle smaken top! Medium rare is de beste gaarheid voor een lekkere steak.

Temperaturen voor rundvlees

  1. Red: van 48-50 °C
  2. Rare: 51-53 °C
  3. Medium-rare: 54-57 °C
  4. Medium: en 63 °C
  5. Well-done: 63 °C of hoger

Wat kost een kilo bavette?

Bestel je een stuk bavette bij de slager dan is de prijs afhankelijk van welk rund de vinkenlap afkomstig is. De kg prijs varieert tussen de 13,- en 18,-. Bij supermarketen zoals AH en Jumbo ligt de bavette prijs rond 18,- á 25,- per kilo. Omdat het stukje vlees nog wat onbekender is, is het voor iedereen betaalbaar. Het bakken van het stuk rundvlees heeft wel wat vaardigheid nodig om te bereiden. Het is een groot stuk vlees met dikke en dunne delen wat medium het beste tot zijn recht komt met slechts basis kruiden zoals peper en zout. Maar wil je wil eens wat anders proberen neem dat wat lekkere grillkruiden gemengd met verse knoflook, rozemarijn en olie. Besmeer je bavette lekker in met de marinade en herhaal dit regelmatig tijdens de garing voor het beste resultaat.

Hoe bak je de ideale bavette op de barbecue?
Gebruik dit stappenplan en het kan bijna niet fout gaan.

We gebruiken hier een barbecue als voorbeeld maar een grillpan kan ook prima om je steak in te bereiden

Een bavette bereiden

  1. Temperatuur: Laat de bavette op kamertemperatuur komen. De kou moet uit het vlees en met een halfuurtje buiten de koelkast moet dat lukken. Bak je de steak koud uit de koelkast dan kan hij taai worden omdat hij schrikt op de barbecue.
  2. Kruiden: Gebruik een beetje olie om je steak in te smeren. Olie zorgt voor een goed korst om je vlees. Kruid de bavette met alleen wat zout of kruiden. Peper de steak pas na het bakken. Het hete vuur zorgt ervoor dat de peper verbrand en geeft een bittere smaak. Variatietip: gebruik olijfolie, knoflook, rozemarijn, en zeezout als kruiden mengsel, erg lekker.
  3. Gebruik een tang: Prik nooit in een stuk vlees bij het keren van het vlees. Je prikt dan in gespannen vlees waarbij de vleessappen weglopen en dat is zonde.
  4. Bewegen: Tijdens het grillen is het belangrijk dat je het vlees niet continu gaat draaien maar laat het maar knapper worden door het vuur. Gebruik een tang om je bavette gelijkmatig te garen.
  5. Bak temperatuur: Op hoog vuur schroei je de bavette dicht zodat er een lekker bruine kleur aan elke kant is ontstaan.
    Dit doe je in zo’n 2,5 minuut per zijde.
  6. Temperatuur vlees: Zorg ervoor dat je een koude zone op barbecue hebt zodat hij rustig kan garen tot een gewenste temperatuur van zo’n 52 graden. Gebruik hiervoor een digitale thermometer.
  7. Steak rood: Hou je van een rode kleur aan de binnen kant van je steak dan is 48 – 50 °C voldoende.
  8. Vlees rose: Hou je van een rose kleur aan de binnen kant van je steak dan is 51 – 53 °C de beste temperatuur.
  9. Laat vlees rusten: Leg aluminiumfolie klaar om je bavette erin te leggen. Vouw het licht in elkaar en laat het 10 minuten rusten. Zo neemt de spanning van het vlees af en blijven de sappen in het vlees zitten.
  10. Na kruiden: Bestrooi als laatste de steak nog licht met wat peper.

Hoe lang moet bavette op de barbecue?

Bavette is een relatief dun, vezelig stuk rundvlees dat het best tot zijn recht komt als je het kort en krachtig grilt. De exacte bereidingstijd hangt af van de dikte van het vlees en je gewenste gaarheid, maar hier is een handige richtlijn:

Direct grillen op hoge temperatuur (±230–250°C)

Dikte bavette Gaarheid Grilltijd per kant Totale tijd
±2 cm Rare 1,5 – 2 min 3 – 4 min
±2,5–3 cm Medium-rare 2 – 3 min 4 – 6 min
±4 cm Medium 3 – 4 min 6 – 8 min

Let op: dit zijn richtlijnen. De beste manier om zekerheid te hebben is een kernthermometer gebruiken.

Vleespakket kopen bij de boer

Met een vleespakket van de boer heb je die uitdaging in huis.
Met een goed gevulde box kun je het zelf ervaren.
Bestel je vleespakket online en kies je pakket.
Het vlees is vacuüm verpakt en per 2 stuks verpakt.
Kwaliteitsvlees zoals vlees behoort te smaken, ga jij de uitdaging aan?

Bavette recept

Nadat je de bavette lekker hebt bereid op de barbecue en gesneden kun je hem af toppen met bijvoorbeeld een chimichurri dressing of een cranberry chutney te koop bij ah. De zoetige cranberry chutney is een mooi tegenhanger van de hartige stuk vlees.

Wat is het verschil tussen een biefstuk en een bavette?

Zowel bavette als biefstuk zijn populaire rundvleesstukken, maar ze verschillen behoorlijk in structuur, smaak en gebruik. Wat “beter” is, hangt vooral af van wat je zoekt: malsheid, smaak, of juist een stoere bite.

Het verschil tussen bavette en biefstuk

Kenmerk Bavette Biefstuk
Herkomst Vang (buik van het rund) Lende of dij (zoals kogel-, ossenhaas- of entrecote)
Structuur Grof en vezelig Fijn en zacht
Smaak Vol en krachtig Milder, ‘klassieke’ vleessmaak
Malsheid Stevig maar mals bij goede bereiding Mals tot zeer mals (afhankelijk van type)
Bereiding Kort grillen, altijd tegen de draad in snijden Kort bakken of grillen, minder kritisch qua snijrichting
Prijs Meestal iets voordeliger per kilo Varieert, vaak duurder

Bavette is een biefstuk variant wat veel minder bekende is en benoemd wordt als een steak. De steak komt uit de buik, vang van de koe. Dit is rundvlees wat aan de zijkant, bij de achterpoten in de buikholte van de koe zit. De functie van de buik is hard werken om al het gras wat gegeten wordt te verwerken. De spier wat een bavette is kenmerkt zich als werkvlees en heeft een grove structuur maar met heel veel smaak. Direct gebakken op het heetste deel van de barbecue en vervolgens kort van draad gesneden zal de smaak je verrassen. Koop een een koe met een goed leven voor veel smaak aan je vlees.

Voordelen per stuk

Bavette

  • ✔ Rijkere rundsmaak

  • ✔ Ideaal voor BBQ of op hoge temperatuur grillen

  • ✔ Stoere presentatie (plakjes tegen de draad in)

  • ✔ Lekker bij chimichurri of in fajita’s

Biefstuk

  • ✔ Botermals (vooral ossenhaas en kogelbiefstuk)

  • ✔ Klassiek en veelzijdig (past bij sauzen, in salades, met friet)

  • ✔ Snel klaar en makkelijk te bereiden

Wanneer kies je welke?

  • Wil je iets sappigs met veel smaak en karakter? → Kies bavette

  • Wil je een zachte, luxe biefstuk die snel klaar is? → Ga voor ossenhaas of kogelbiefstuk

Hoe maak je bavette kamado caveman style?

Bavette “Caveman Style” op de Kamado is een spectaculaire en stoere manier van vlees bereiden, waarbij je het vlees direct op de hete houtskool legt in plaats van op een rooster. Deze primitieve methode – ook wel “caveman style” genoemd – geeft de bavette een intense grillsmaak, een mooie korst én een unieke barbecuebeleving.

Een bavette bereiden op de caveman style is zoals de holbewoners vroeger hun vlees bereiden. Bereid het vlees direct op houtskool zoals in de prehistorie, gek of niet maar het werkt! Temperatuur is de belangrijkste basis. De bbq heeft een temperatuur nodig tussen de 220 – 250 ºC. Je gaat namelijk de bavette direct op de hete kolen bakken, ja zonder rooster. Als je kolen heet genoeg zijn plakt het vlees er namelijk niet aan vast. Varieer ook eens met een Rib-eye.

Wat is “Caveman Style”?

Caveman style” betekent dat je het vlees zonder rooster, rechtstreeks op gloeiende houtskool legt. Er wordt geen pan, plaat of rooster gebruikt. Alleen vlees + vuur = pure smaak. Het resultaat is:

  • Een krokante, licht rokerige buitenkant

  • Een sappige, smaakvolle binnenkant

  • Een échte vuurervaring

Waarom bavette caveman style?

Bavette is uitermate geschikt voor deze bereiding omdat het:

  • Een stevig stuk vlees is dat niet snel uit elkaar valt

  • Veel smaak heeft, waardoor het de rokerige tonen goed opneemt

  • Kort gegaard moet worden – perfect voor deze snelle, directe methode

Voorbereiding

  1. Steek je Kamado aan en zorg voor een bed van gloeiend houtskool – géén vlammen.

  2. Geen deflector gebruiken (je wilt directe hitte).

  3. Dep de bavette droog, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en grof zout.

  4. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.

Top 8 Kamado’s geschikt voor Caveman style

Grill Guru Kamado Barbecue Original Medium Compleet ø40cm / ø15,75inch - Compleet - Grijs
Grill Guru Kamado Barbecue Original Medium Compleet ø40cm / ø15,75inch - Compleet - Grijs
5.0
€749,00
€722,00
Bol.com
KitchenBrothers Kamado BBQ - 13 Inch Houtskool Barbecue - 27⌀ cm - Deluxe Set - Egg BBQ met Accessoires - Zwart
KitchenBrothers Kamado BBQ - 13 Inch Houtskool Barbecue - 27⌀ cm - Deluxe Set - Egg BBQ met Accessoires - Zwart
4.7
€159,99
Bol.com
KitchenBrothers Kamado BBQ - 13 Inch Houtskool Barbecue - 27⌀ cm - Egg BBQ - Zwart
KitchenBrothers Kamado BBQ - 13 Inch Houtskool Barbecue - 27⌀ cm - Egg BBQ - Zwart
5.0
Bol.com
Aviro Kamado BBQ Egg - 13 Inch - Inclusief Hoes - Houtskoolbarbecue - Ø 27 CM - Zwart
Aviro Kamado BBQ Egg - 13 Inch - Inclusief Hoes - Houtskoolbarbecue - Ø 27 CM - Zwart
4.6
€118,95
€109,95
Bol.com
Grill Guru Kamado Barbecue Original Large ø47cm / ø18,5inch - Compleet - Grijs
Grill Guru Kamado Barbecue Original Large ø47cm / ø18,5inch - Compleet - Grijs
5.0
€899,00
Bol.com
Patton Classic Kamado 13" - Mini - Ø28 cm - Matzwart
Patton Classic Kamado 13" - Mini - Ø28 cm - Matzwart
4.5
Bol.com
The Bastard VX Medium Complete
The Bastard VX Medium Complete
4.0
€1.129,00
€1.099,00
Bol.com

Bereiding – stap voor stap

  1. Leg de bavette direct op de gloeiende houtskool.

  2. Grill 2–3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte (je wilt medium-rare).

  3. Draai om met een tang (geen vork, om sapverlies te voorkomen).

  4. Haal het vlees van de kolen en klop voorzichtig het as eraf met een kwastje of doekje.

  5. Laat 5–10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  6. Snijd tegen de draad in in dunne plakjes.

In deze video laten ze zien hoe een longhaas caveman style wordt bereid maar een bavette werkt volgens het zelfde principe.

️ Tip: afwerking

  • Serveer met chimichurri, salsa verde, of een gerookte knoflookboter.

  • Combineer met gegrilde groenten of een frisse salade.

✅ Voordelen van bavette caveman style op de Kamado

  • Unieke, krachtige grillsmaak

  • Geen extra apparatuur nodig

  • Spectaculair om te zien én te serveren

  • Ideaal voor vleesliefhebbers die iets avontuurlijks zoeken

Bavette stoven tot draadjesvlees?

Hoewel bavette (vanglap) vooral bekend staat als een stuk vlees voor kort grillen of bakken, kun je het technisch gezien ook stoven tot draadjesvlees – maar er zijn een paar belangrijke aandachtspunten.

De bavette steak wordt meestal kort gebakken als biefstuk. Maar bavette stoven is goed mogelijk. Juist omdat het een grove structuur heeft is het ook prima om te stoven. Gestoofd en wel na zo’n 2,5 á 3 uur kun je het vlees makkelijk uit elkaar trekken.

Kan je bavette stoven tot draadjesvlees?

Ja, dat kan, want bavette is een werkspier met lange vezels en bindweefsel – en juist dat maakt het geschikt voor langzame garing. Bij stoven breken het bindweefsel en collageen af, waardoor het vlees na een paar uur uit elkaar valt in draadjes.

Maar: bavette is niet het meest ideale stoofvlees (zoals sukade, riblappen of klapstuk dat wel zijn), omdat het wat magerder is. Toch kan het lekker worden, mits je het goed aanpakt.

Tips voor bavette als stoofvlees

Kies voor langzame bereiding:

  • 2,5 tot 3 uur stoven op laag vuur (in pan of oven op 150°C).

  • Eventueel in een slowcooker: 6–8 uur op low.

Voeg voldoende vet en vocht toe:

  • Gebruik bouillon, rode wijn, of bier als stoofbasis.

  • Voeg ingrediënten toe zoals ui, wortel, knoflook, laurier, tijm, en wat tomatenpuree voor extra diepte.

  • Omdat bavette magerder is, kan wat spekblokjes of een klontje boter helpen tegen uitdroging.

Snijd het vlees in grove stukken vóór het stoven.

  • Zo krijg je uiteindelijk mooi draadjesvlees zonder dat het te droog wordt.

Alternatief idee:

Als je van bavette houdt, maar ook draadjesvlees zoekt, probeer dan eens een “low & slow” bereiding op de BBQ of Kamado. Denk aan 4–5 uur indirect garen op lage temperatuur (±110–120°C), tot het uit elkaar valt – net als pulled beef. Denk aan Texas-style flank roast!

Samenvatting

Eigenschap Bavette als stoofvlees
Kan het? ✅ Ja, maar niet traditioneel
Structuur Vezelig, geschikt voor draadjes
Vetgehalte Mager – let op uitdroging
Stoofduur 2,5–3 uur langzaam garen
Beste resultaat In smakelijke saus of bouillon

Stoofvlees van bavette in rodewijnsaus

Bereidingstijd:

  • Voorbereiding: 20 minuten

  • Stoven: 2,5 tot 3 uur

‍ Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 800 g bavette, in grove stukken gesneden

  • 2 uien, in halve ringen

  • 2 wortels, in plakjes

  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt

  • 2 eetlepels tomatenpuree

  • 500 ml rode wijn (droge, stevige wijn zoals Merlot of Shiraz)

  • 250 ml runderbouillon

  • 2 takjes tijm

  • 2 laurierblaadjes

  • 1 eetlepel bloem

  • 2 eetlepels olijfolie of boter

  • 1 eetlepel roomboter (om af te monteren)

  • Zout en peper naar smaak

Optioneel: 100 g gerookt spek in blokjes voor extra diepte

Bereiding

1. Vlees aanbraden

  • Bestrooi de stukken bavette met zout, peper en bloem.

  • Verhit de olie of boter in een zware stoofpan.

  • Braad het vlees in porties rondom bruin. Haal uit de pan en zet opzij.

2. Groenten fruiten

  • Voeg eventueel wat extra vet toe.

  • Bak de ui, wortel en knoflook 5 minuten op middelhoog vuur tot ze beginnen te kleuren.

  • Voeg de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee om te ontzuren.

3. Blussen en kruiden

  • Giet de rode wijn erbij en roer de aanbaksels los van de bodem.

  • Laat de wijn 5 minuten zachtjes inkoken.

  • Voeg dan het vlees terug in de pan.

  • Giet de bouillon erbij tot het vlees net onder staat.

  • Voeg tijm, laurier en eventueel spek toe.

4. Stoven

  • Breng aan de kook, zet dan het vuur laag.

  • Laat afgedekt 2,5 tot 3 uur zachtjes sudderen, tot het vlees uit elkaar valt als je het aandrukt met een lepel.

  • Roer af en toe, en controleer of er nog voldoende vocht in de pan is.

5. Afwerken

  • Vis de laurier en takjes tijm eruit.

  • Proef en breng op smaak met zout en peper.

  • Roer vlak voor serveren een eetlepel roomboter door de saus voor extra glans en smaak.

️ Serveer met:

  • Romige aardappelpuree

  • Geroosterde groenten (zoals pastinaak of pompoen)

  • Of op een rustieke snee zuurdesembrood met grove mosterd

✅ Tip:

  • Je kunt dit gerecht de dag van tevoren maken – het wordt alleen maar lekkerder als de smaken intrekken.

De bavette rollade

Een bavette rollade maken – is nog lekker ook! Bavette leent zich hier uitstekend voor vanwege de lange, brede vorm en de smaakvolle structuur. Door het vlees op te rollen en te vullen, krijg je een rollade met een stoer karakter: iets steviger dan klassieke rollades, maar vol smaak.

Wat is een bavette rollade?

Een bavette rollade is een opgerold stuk bavette, vaak met een vulling van bijvoorbeeld kruiden, groenten, kaas of spek. Je bindt het vlees op met keukentouw, zodat het zijn vorm behoudt tijdens het garen in de oven of op de barbecue.

De bavette rollade is wat minder bekend maar een feest om te eten. De rollade op bbq moet volgens het slow cooking proces gegaard worden. Dat betekent de rollade langzaam moet garen. De bavette rollade is ook goed te bereiden in de oven. Vlinder de halve maan, besmeer hem vervolgens met kruiden, pesto, basilicum, pijnboompitten en Italiaanse kaas.

Rol de rollade op en knop hem op met een slagerstouw. Braad de rollade eerst direct aan op hoog vuur en leg de bavette rollade dan indirect. Gebruik een kerntemperatuurmeter voor de juist gaarheid van je rollade die low en slow medium mag zijn en dat is zo’n 60 – 63 °C. Leg aluminiumfolie klaar om je bavette rollade erin te rollen. Vouw het licht in elkaar en laat het 10 minuten rusten. Zo neemt de spanning van het vlees af en blijven de sappen in het vlees zitten. Snijdt dan mooi dunnen plakken en genieten maar.

Zo maak je een bavette rollade – stap voor stap

Ingrediënten (basis)

  • 1 stuk bavette van ca. 800 g tot 1 kg

  • Zout & peper

  • Olijfolie

Voor de vulling (voorbeeld):

  • 2 tenen knoflook, fijngehakt

  • 1 handje verse spinazie of rucola

  • 4 plakjes pancetta of ontbijtspek

  • 50 g Parmezaanse kaas of zachte geitenkaas

  • 1 eetlepel verse tijm of rozemarijn

‍ Bereidingswijze

1. Voorbereiding van de bavette

  • Snijd de bavette open als een boek (butterfly cut), zodat je een grote, platte lap krijgt.

  • Leg tussen bakpapier en sla licht plat met een vleeshamer of deegroller.

  • Bestrooi met zout, peper en een beetje olijfolie.

2. Vulling aanbrengen

  • Verdeel je gekozen vulling gelijkmatig over het vlees (laat aan de randen 2 cm vrij).

  • Rol de bavette strak op, tegen de draad in als dat lukt.

  • Bind op met keukentouw om de 3–4 cm.

3. Garing (twee opties)

‍ In de oven:
  • Verwarm oven op 180°C.

  • Braad de rollade eerst kort aan in een pan met boter/olie (rondom goudbruin).

  • Leg in een ovenschaal en gaar ca. 35–45 minuten, afhankelijk van de dikte.

  • Gebruik een kernthermometer: 52–54°C voor medium-rare.

Op de BBQ (indirect):
  • Verwarm BBQ tot 180°C met indirecte hitte.

  • Leg de rollade op het rooster, niet direct boven de kolen.

  • Gaar 40–50 minuten met gesloten deksel, tot juiste kerntemperatuur.

  • Eventueel kort afgrillen boven directe hitte voor een krokante korst.

4. Rusten & snijden

  • Laat de rollade 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  • Verwijder het keukentouw en snijd in plakken tegen de draad in.

Gegrilde carpaccio rollade van bavette van de BBQ

Serveer met:

  • Aardappelpuree of geroosterde krieltjes

  • Gegrilde groenten of haricots verts met spek

  • Een stevige rode wijn zoals Syrah, Tempranillo of Bordeaux

✅ Tips:

  • Gebruik verse kruiden voor een fris accent.

  • Vulling variëren? Denk aan:

    • Tapenade en mozzarella

    • Geroosterde paprika en feta

    • Kastanjechampignons en truffelolie

Koop je vlees online van een koe met een goed leven!

Koe Pakket BBQ
Vleeskopenbijdeboer.nl
€129,95
Koe Pakket BBQ
Koe Pakket Luxe
Vleeskopenbijdeboer.nl
€139,95
Koe Pakket Luxe
Koe Pakket BBQ Bio
Vleeskopenbijdeboer.nl
€159,95
Koe Pakket BBQ Bio

Bestel een compleet vleespakket direct bij de boer voor een echt stuk vlees met veel smaak!

Grasgevoerd vlees pakket - Vlees van de lokale boer - www.Vleeskopenbijdeboer.nl

Bestel je vlees direct bij de boer

Bas van ’t Veld Liefhebber en vleesexpert met 30 jaar ervaring in slagerijen en lokale slachterijen - www.VleesKopenBijdeBoer.nl

Vleesexpert Bas van ’t Veld heeft zo’n 30 jaar ervaring in slagerijen en lokale slachterijen
VleesKopenBijDeBoer.nl brengt je terug naar de oorsprong van goed vlees: direct van Nederlandse boerderijen naar jouw keuken. Wij geloven in transparantie, duurzaamheid en dierenwelzijn. Door onze korte keten steun je lokale boer-families, weet je precies waar je vlees vandaan komt en geniet je van uitzonderlijke smaak en malsheid.

Onze missie is eenvoudig:

Eerlijk vlees aanbieden van boeren die hun land en dieren met passie verzorgen
Volledige traceerbaarheid door lotnummers, boer- en rasinformatie
Een gevarieerd aanbod, van grasgevoerd rundvlees en scharrelvarken tot wild en Wagyu

Met VleesKopenBijDeBoer.nl kies je niet alleen voor topkwaliteit, maar ook voor een keten die de planeet respecteert.

Bestel vleespakketten of maaltijdboxen en ervaar het verschil van écht vers, lokaal vlees

 

Geef een reactie